Tarieven

Kennismakingsgesprek

Bij uw eerste afspraak maken we kennis. In het gesprek probeert u te omschrijven wat uw situatie is en wat uw hulpvraag is. Daarnaast leg ik u uit wat ACT inhoudt en wat mijn werkwijze is. Afhankelijk van uw hulpvraag liggen de accenten bij iedereen anders. Tijdens dit korte gesprek kijken we samen of het klikt en of het zinvol is om een traject te starten met de hulpvraag die u hebt. Het kan een enkele keer zo zijn dat ik denk dat uw hulpvraag niet voor ACT geschikt is. 

Vervolggesprekken

Behalve praten kan het zijn dat u thuis vragenlijsten moet invullen en aan de hand van de antwoorden kunnen we het vervolg bepalen. Verder doen we ook oefeningen. Dit kan tijdens een sessie maar ook thuis van de ACT-Guide app. U kunt daar gratis gebruik van maken. Juist door tussen de sessies door thuis te oefenen, haal je veel meer uit de therapie. Een mailadres is daarvoor een voorwaarde.

Hoeveelheid gesprekken

Dat wisselt uiteraard maar 6-8 gesprekken is redelijk om als gemiddelde te nemen. Deze plannen we vaak om de 2-3 weken.

Type gesprekTariefGesprekstijd
KennismakingsgesprekGeenmax. 60 minuten
Vervolggesprek€ 80,00 (incl. BTW)    90 minuten

U ontvangt steeds na de sessie per mail een factuur (PDF). De betalingstermijn is 14 dagen.

Afspraak afzeggen of verzetten

Mocht u een gemaakte afspraak niet kunnen nakomen, belt u dan minimaal 24 uur van tevoren af op 06-29487548. Dit kan ook in het weekend en in de avond. U kunt dan een boodschap inspreken op de voicemail. 

Tarieven gelden per 01-09-2022 voor nieuwe cliënten.

Algemeen

Voor een afspraak bij RiACT Zeeland is een verwijzing van een arts niet noodzakelijk. 

Let op: Uw zorgverzekering (zowel basis als aanvullend) vergoedt ACT niet.